Postbezorgers (m/v) die vanuit thuis werkzaam zijn!

Wij zijn opzoek naar postbezorger(ster)s die voor onze organisatie van maandag t/m vrijdag post willen gaan rondbrengen in Oostrum, Sevenum, Horst, Melderslo, Reuver en Meijel. Het gaat hier om het bezorgen van post in je eigen buurt. Gemiddeld bent je er 3 uurtjes per dag mee bezig.
Buiten dat wij zorgen voor postkleding en tassen, is de verloning op basis van de aantal rondgebrachte stuks post. U bent dus niet in loondienst!

Het werk

Postvak 50 / Business post is actief en verzorgt de post in de regio’s Venray, Venlo, Boxmeer, Horst aan de Maas en gemeente Peel en Maas. Voor Oostrum, Sevenum, Horst, Melderslo, Reuver en Meijel.zijn we op zoek naar thuisbezorgers. De post wordt dagelijks (op afgesproken) tijden bij je thuis afgeleverd, waar jij dan zelf de post van een vooraf vastgestelde wijk op route gaat leggen. Als deze gereed is ga je de post bezorgen met een fiets. Ook het bezorgen van huis aan huis mailingen is mogelijk. De werktijden liggen tussen 09.30 uur en 17.00 uur. Je rooster is van te voren bekend en je kunt je tijd zelf indelen..

Jij

Als (thuis) postbezorger(ster) werk je zelfstandig en ben je dus zelf verantwoordelijk! Je hebt de discipline voor het tijdig en correct bezorgen van je post. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en een klantgerichte houding. Je bent bereid dienstkleding te dragen en bent flexibel in arbeidsuren. Je kunt onder alle weersomstandigheden werken en bent in staat langere tijd achter elkaar te fietsen. Je bent nauwkeurig, kunt goed lezen en schrijven en je kent de verkeersregels.

Wij

Als je komt werken bij Postvak50 zorgen wij voor de nodige bedrijfskleding, tassen, route-informatie en een gedegen inwerkperiode.

Belangstelling

Voor meer informatie neem je contact op met de klantenservice van Postvak50 of met Dhr. A. Halmans op telefoonnummer 0478 – 510 000 of per mail naar a.halmans@postvak50.nl.

 

Volg Verstraaten online

LinkedIn