Ook voor postzegels bent u bij Postvak50 aan het juiste adres!

• Postzegels van Postvak50!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Kerstzegelactie 2018!

Profiteer van onze kerstzegelactie!

Postvak50 heeft als onderdeel van onze provinciale samenwerking de unieke mogelijkheid om u als gewaardeerde relatie flinke korting te bieden op het bezorgen van kerstkaarten/kerstpost in heel Nederland. Deze kunt u vervolgens weggeven of doorverkopen aan uw medewerkers, collega’s familie en/of zakelijke relaties.

Behalve dat u korting geniet, steunt u de maatschappelijk verantwoorde inzet van onze inmiddels 130 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hoe werkt deze actie?

De actie is gebaseerd op aan- en verkoop van kerstzegels door het deelnemend bedrijf, waarbij ieder bedrijf zelf zorgdraagt voor de eigen interne distributie en collectiepunt(en). Wij bieden deze aan voor slechts € 0,50 per stuk inclusief BTW. Hierdoor profiteren u en uw collega’s dus van ten minste 56% korting op de bezorging van alle kerstpost binnen Limburg.

Bestelwijze:

De kerstzegels bestelt u eenvoudig door een mail te sturen naar klantenservice@postvak50.nl.  Vermeld in het email-onderwerp “kerstzegels”. Bestellen is mogelijk tot 14 december 2018. Voor deze actie geldt op=op!

Ophalen / afgeven:

De mogelijkheid bestaat om de kerstpost van u en uw collega’s af te geven op een van onze Postvak50/ Business Post vestigingen in Venlo, Venray of Panningen. Ook kunnen wij op uw verzoek deze post (eenmalig) kosteloos ophalen. De laatste lichting van deze speciale kerstpost zal plaats vinden op woensdag 19 december om 12.00 uur.

Voorwaarden en toelichting van de actie:

  • U bestelt zegels bij Postvak50. Deze zitten per 10 stuks op een vel. Er zit geen limiet aan het aantal te bestellen zegels.
  • Postvak50 factureert de zegels aan u. U organiseert uw eigen interne aanbod aan uw medewerkers/klanten.
  • Postvak50 haalt de kerstpost op in overleg. De laatste collectie vindt plaats uiterlijk woensdag 21 december om 12.00 uur, in verband met tijdige bezorging.
  • Deze actie loopt van woensdag 1 november 2018 tot en met woensdag 21 december 2018.
  • Bedrijven kunnen restant zegels in veelvouden van 10 stuks tot en met 31 december terug verkopen aan Postvak50. Postvak50 crediteert ontvangen restant-zegels enkel aan de deelnemende bedrijven tegen het volledige aankooptarief van deze restant-zegels.
  • Mocht u zegels overhouden, dan kunt u deze ook in de kerstperiode van 2019 zonder bijbetaling gebruiken.

P.S. de mogelijkheid bestaat ook gratis reclameposters voor deze actie te bestellen.

Volg Verstraaten online

LinkedIn