Ook voor postzegels bent u bij Postvak50 aan het juiste adres!

• Postzegels van Postvak50!

Volg Verstraaten online

LinkedIn

Postvak50

Postvak50

Postvak50 (waarvan Business Post een onderdeel is) is actief in heel Limburg. Onze bezorgers zijn herkenbaar aan de gele Business Postkleding. We bezorgen op de (elektrische) fiets en per auto. Postvak50 biedt een totaalpakket: ophalen van post, bezorgen van post en uitvoering van complete mailings.

Kracht

Binnen 24 uur bezorging van post in heel Limburg tegen aantrekkelijke tarieven. Kenmerkend voor Postvak50 is de uitstekende service en het maatwerk. Al uw specifieke wensen omtrent de postbezorging zijn bespreekbaar.

Kwaliteit

Dankzij de samenwerking met collega-bedrijven in Limburg, is Postvak50 in staat binnen 24 uur post te bezorgen, van maandag t/m vrijdag. In overleg wordt ook op zaterdag bezorgd.

Veelzijdigheid

Van sorteren en stempelen tot frankering en mailing. Hiermee nemen wij al veel ondernemingen een berg werk uit handen!

Medewerkers van Postvak50

De medewerkers van Postvak50 hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, vanwege een fysieke of mentale beperking. Postvak50 is de organisatie waarin deze medewerkers op een veilige en maatschappelijk verantwoorde manier hun talenten, energie en ambitie tot uiting brengen. Door middel van professionele coaching, individuele aandacht en het centraal stellen van de klant, bieden de medewerkers van Postvak50 u een unieke propositie aan, waarmee u investeert in de maatschappij en tegelijkertijd kosten bespaart!

Onze dienstverlening op een rijtje:

•wij halen op afgesproken momenten uw post op;
•wij frankeren uw poststukken;
•wij bezorgen uw post binnen 24 uur;
•wij legen uw postbus en verspreiden uw post over uw locaties;
•wij verzorgen uw direct mail (van afwerking tot verwerking en van opplakken tot inpakken);
•wij specificeren uw factuur.

Wilt u weten wat Postvak50 voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op.

Volg Verstraaten online

LinkedIn